Tyyli

Me & Tyyli

Tyyli perustettiin Nurmijärven kirkonkylälle Pratikankuja seiskaan vuonna 2005. Vuosien väliin mahtui paljon huippuammattilaisia sekä kampaamon muutto torin laidalle.

Elli saapui Tyyliin työharjoitteluun vuonna 2016 ja jäi sille tielle. Vuosi myöhemmin kuvioihin tuli saman koulun käynyt Sabina, ensin työharjoitteluun ja siitä töihin. Kului pari vuotta ja päädyimme vetämään Tyyliä kaksin.

Muutimme takaisin lähtökuoppiin Pratikankuja seiskaan ja pistimme hösseliksi.

Vaikka meillä oli vain kuukausi aikaa saada kampaamo pystyyn ensimmäistä kertaa elämässämme, molemmilla oli selkeät suunnitelmat ja tavoitteet, jotka onnistuimme toteuttamaan.

Kampaamoa sekä palvelua on pikkuhiljaa hiottu omannäköiseksi, ja mietitty mikä olisi se ”meidän juttu”. Halusimme ehdottomasti tehdä Tyylistä rennon paikan, minne on mukava tulla viettämään aikaa ja rentoutumaan.

Tänä päivänä meitä on kolme kun Emmi liittyi joukkoomme työharjoittelun kautta.

Olemme kutsumusammatissamme ja se näkyy jokapäiväisessä työssämme.

Saamme tehdä intohimolla ja ammattitaidolla kauniita hiuksia ajatellen aina asiakkaan etua. Varaamme myös aikaa töihimme reilusti, jotta ehdimme varmasti toteuttamaan suuret ja työläät muutokset. Työt teemme aina ammattitaidolla hiusta ja asiakasta kunnioittaen.

Seuraamme jatkuvasti ajankohtaisia trendejä ja opettelemme uutta aina kun mahdollista. Suosimme kotimaisia tuotteita ja värjäämme väreillä jotka tuotetaan Tampereella.

Sijainti
Pratikankuja 7
01900 Nurmijärvi

Aukioloajat
ma–pe 10–18
la sopimuksen mukaan

Ajanvaraus

Yhteystiedot
puh. 092211140
tyyli.nurmijarvi@tyyli.fi

Emme ota vastaan ajanvarauksia tai aikojen siirtoja sähköpostitse.